Handlezen

Je handen laten lezen is een ontmoeting met jezelf. Het is hetzelfde als wanneer je in de spiegel kijkt en je spiegelbeeld kijkt terug. 

 

Je handen maken zichtbaar wie jij bent, waar je van houdt, hoe je lief hebt en hoe je denkt. Daarnaast laten ze ook zien wat voor kwaliteiten en talenten je bezit, of je gelukkig bent, wat je valkuilen en uitdagingen zijn, maar ook wat voor invloed gebeurtenissen op je hebben gehad. 

Het leven leert je, laat je groeien als mens. De lijnen in de handen groeien met je mee, door de keuzes en beslissingen die je maakt, daardoor kan ik je toekomst niet voorspellen.

Als je jezelf kent en accepteert zoals je bent kan je makkelijker de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en dus de toekomst in eigen hand nemen. 

Een Consult

Een consult bestaat uit een lezing van 1 1/2 uur. Eerst worden er handafdrukken gemaakt met inkt, daarna begint de lezing. De lezing mag worden opgenomen, het makkelijkst is om dit met je mobiel te doen, zodat je het later nog een keer kunt na luisteren. 

 

De kosten voor een consult zijn 85,- euro. 

Iets te Vieren?

Ben jij degene die iets orgineels moet verzinnen voor een vriendin die gaat trouwen of omdat ze bijvooerbeeld 40 jaar wordt of zoek je invulling voor een gezellige vriendinnendag? 

Dan is een handleessessie misschien iets voor jullie! Tijdens deze sessie krijgt eerst de bruid of de jarige een handlezing van 15-20 min. Daarin krijgt ze inzicht in zichzelf en thema's die er op dat moment spelen. Vervolgens worden de handen van de andere gasten gelezen. Deze lezing duurt afhankelijk van de tijd 5-10 min. Dit lijkt kort maar je zult je verbazen wat in deze korte tijd op tafel kan komen.

Bij een vriendinnendag wordt de tijd uiteraard verdeeld over het aantal deelnemers.

Prijs op aanvraag.

Je hand is de spiegel van je lichaam en ziel